Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.20. 05:58

Lelkiismertesen

<p>Mátészalka - Nyolc napot töltöttem a mátészalkai kórház kettes belgyógyászatán. Orvost nem választottam, hisz se időm, se erőm nem volt.</p>

Egy háromágyas szobába kerültem, szinte melegváltással. Köszönet Istennek és dr. Makrai Tiborfőorvos úr tudásának, hamar sikerült kideríteni rosszullétem okát. Ilyenkor eszembe jutnak a parlamenten üldögélő képviselő urak és hölgyek. Miért csökkentik a kórházi ágyak számát?

Szóval minden tiszteletem és elismerésem az itteni egészségügyi dolgozóké (orvosoké, nővéreké), így is megfeszített erővel, lelkiismeretesen végzik munkájukat. Köszönet azért, mert sokszor nem csak testileg, de lelkileg is igyekeznek meggyógyítani a betegeket. Szerencsére én meggyógyultam, bár gyógyszereket kell szednem, melyek ára szintén az égig ér. A problémák azért is érintenek érzékenyen, mert jómamag is az egészségügyben dolgoztam 17 évet. De össze se lehet hasonlítani azt az időt, a mostanival!
Tarcali Sándorné, Kocsord

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!