szon-sportoldal

2008.05.02. 11:46

Közelharc a sebzett vaddal

<p>Vasárnap fél kettőtől a Ferencváros vendégeskedik Tuzséron a labdarúgó NB II-ben.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kozelharc-a-sebzett-vaddal/cn/szon-news-km_01-20080502-114504"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A csütörtöki trauma (1–2-es vereség az Üllői úton a listavezető Kecskemét ellen) Tuzsérra hivatalos vasárnap fél kettőtől a Ferencváros. A zöld-fehérek immár tizenegy pontos hátrányban vannak az éllovassal szemben a kiábrándító eredmény után, ezzel együtt nagyon várják a szabolcsi településen őket. Felfokozottabb lenne a várakozás, ha győztek volna a rangadón, de így is sok nézőre számítanak. A továbbra is kiesőhelyen szerénykedő tuzsériak úgyszintén csütörtökön játszottak bajnokit, Baktalórántházáról hoztak el egy pontot (1–1).

– Van némi hiányérzetem, hiszen a győzelem reményében léptünk pályára Baktán. Volt is rá esélyünk, ám egy szarvashiba miatt hátrányba kerültünk, utána bár egyenlítettünk, az eredmény már nem változott. Pedig ha nyerünk, elmozdultunk volna a kiesőzónából – taglalta Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Nem vagyok Fradi-drukker, ezzel együtt sajnálom, hogy így jártak.

Nehéz megjósolni, hogy mit vált ki belőlük a vereség, nekünk nem a sebzett vaddal, hanem csakis magunkkal szabad foglalkozni. Saját közönségünk előtt szeretnénk meglepni őket, nem lehet lazsálni, végig a maximumra kell törekedni. A motiváció egyértelmű, jelen helyzetben is rang a Ferencváros ellen játszani. Egy jó mérkőzésen számunkra megfelelő eredményt próbálunk elérni.

Olasz vendég

A www.fradidrukker.hu internetes portálon keresztül olasz vendége is lesz a TuzsérFerencváros mérkőzésnek. Alberto Cornalba az Algenzia Sport Action olasz fotóügynökség részéről akkreditálta magát a mérkőzésre. A találkozó egyébként azért kezdődik fél kettőkor, hogy a fővárosból érkező ferencvárosi drukkerek kényelmesen el tudják érni a 16.22-kor Tuzsérről Budapestre induló vonatot.

 

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!