szavazásértékelés

2020.05.04. 12:32

Hasznosan töltötték idejüket a karantén alatt a hajdú-bihariak

Vidéken hétfőn véget ért a másfél hónapos kijárási korlátozás, kíváncsiak voltunk, ki mivel foglalta el magát az otthon töltött idő alatt.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Március közepe óta jelentősen lecsökkent azoknak a tevékenységeknek a száma, amelyet a szabadidőnkben végezhettünk. A koronavírus miatt ugyanis mindenki arra kényszerült, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyja el az otthonát. Éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, hogy a hajdú-bihariak mivel töltötték el az időt a karantén alatt.

Ezúttal öt válaszlehetőséget adtunk meg, az eredmény azonban ennek ellenére is nagyon szoros lett.

A szavazók 25 százaléka az idejét az otthona és a növényei szépítésére, gondozására fordította, szerintük csillog-villog az egész lakás, a növényeik pedig még sosem voltak ilyen szépek.

Őket követi az 24 százalék, aki evéssel kompenzálta az ingerszegény környezetet, további 20 százalék több esztendőre elegendő sorozatot is megnézett.

Voltak azonban olyanok is, akik arra fordították az idejüket, hogy az elméjüket pallérozzák, a voksolók 19 százaléka választotta ezt az opciót, míg a maradék 12 százalék elkezdett otthon edzeni, hogy minél fittebbnek érezhesse magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában