Sport

2016.03.24. 16:13

Gond van a DVSE-nél: mentálisan nincsenek rendben

Debrecen - Ahogyan az a Miskolc ellen is látszott, a csalódottság még mindig érezteti hatását.

Debrecen - Ahogyan az a Miskolc ellen is látszott, a csalódottság még mindig érezteti hatását.

Nem épp úgy alakult a férfi vízilabda OB I. középszakaszának alsóházi küzdelmeinek negyedik fordulójában megrendezett szerda esti DVSE–MVLC összecsapás, ahogyan azt a cívisvárosiak remélték. Az erőviszonyok egyértelműen debreceni sikert sejtettek az újonc borsodi gárda ellen, ehhez képest 9–8-ra a Miskolc győzedelmeskedett.

Talán sokak számára meglepő lehet ez az eredmény, de akik kint voltak az összecsapáson, azok tudják, reális a miskolci diadal. A hajdú-bihariak kapkodva, sokszor meggondolatlanul, és összeszedetlenül játszottak, amit a harcos vendég egylet ki is használt.

A találkozó után a DVSE edzője, Varga Tamás lapunknak nyilatkozva elmondta, amióta nem sikerült bejutniuk a felsőházba, mentálisan maguk alatt vannak a játékosok, ami meg is látszik. Varga hangsúlyozta, nem fizikális problémák vannak, a fejekben nincsen rend, amit a lehető leghamarabb orvosolni kell.

Eddigi négy meccsén a középszakaszban a Debrecen öt pontot gyűjtött, ami messze a várakozásokon alul van. Persze 27 egységgel még így is vezeti az alsóházi tabellát a Varga-gárda, de ha nem kapják össze magukat a hajdúságiak, a 25 pontos Miskolc hamarosan utoléri őket. Jövő szerdán 19 órától újra a Debreceni Sportuszodában csobbannak medencébe a cívisvárosiak, akik a Tatabányát látják vendégül.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!