Helyi közélet

2008.12.23. 09:17

Szabálytalankodó autósok a Böszörményi úton

<p>A Böszörményi útról balra kanyarodni a Balmazújvárosi út felé pedig szinte lehetetlen- szabályosan. A forgalomtól elzárt területen ugyanis végig állnak az autók. <A href="http://video.haon.hu/video/35480/szab--lytalankod--k-a-b--sz--rm--nyi---ton"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Káosz van. Nem csak a MÁV közlekedésében, de az autósok is mintha megbolondultak volna. Hétfőn, karácsony előtt pár nappal forgalmi káosz volt Debrecenben.

A Balmazújvárosi úton az egyik lámpa nem működött délután, a vasúti átjáró lámpája viszont úgy mutatott pirosat percekig, hogy a vonatnak se híre se hamva. Elszórva állnak egyesével-kettesével az autók az út szélén vagy közepén. Vagy mert nem találtak parkolóhelyet vagy mert megcsúsztak, koccantak. A Böszörményi útról balra kanyarodni a Balmazújvárosi út felé pedig szinte lehetetlen- szabályosan. A forgalomtól elzárt területen ugyanis végig állnak az autók.

Ha pedig kivárjuk a sorunkat, a mögöttünk lévő, aki egyenesen kívánna tovább haladni, kidudálja a dobhártyánkat is. Olyan is előfordul, hogy ha éppen van annyi hely, hogy még besoroljunk a balra kanyarodó sávba, egy hátulról, a forgalomtól elzárt területen végighajtó őrült meghúzza a kocsit.

A helyzet lehetetlen, és sürgős megoldásért kiált. Mert a csíkok, olybá tűnik nem hatnak visszaszorító erővel a sofőrökre. Azt mondják ugyanis, hogy ami nem döccen, az nem fáj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában