Utazás

2018.09.02. 21:07

Magyar Turizmus Minőség Díjat kapott a Hotel Lycium**** Debrecen

<strong>A 2017. évi pályázaton 17 szálloda és 6 étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, velük együtt 47 szálloda és 18 étterem jogosult jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.</strong>

A 2017. évi pályázaton 17 szálloda és 6 étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, velük együtt 47 szálloda és 18 étterem jogosult jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.

A Hotel Lycium**** 3. alkalommal újította meg minősítését, ezzel immár 9. éve működik e védjegy, azaz a kiemelt szolgáltatási minőség iránti elkötelezettség jegyében. 

Mivel a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, így a díjazott éttermek és szállodák jogosultak a „European Hospitality Quality” (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző „Q” jel használatára is. Ez a védjegy tehát mind a magyar, mind a nemzetközi vendégkör számára kiváló üzenet a minőségi szolgáltatásokról, ami döntő tényező lehet a vendégek szálloda választásában.

A vendégek által elvárt megfelelő minőség magas vendégelégedettséget eredményez, mely a vendégeket visszatérésre ösztönzi, a jó hírnév pedig újabb vendégeket generál, továbbá a jó szolgáltatást hajlandóak megfizetni az emberek.  Ezáltal nagyon jó foglaltsági és gazdasági mutatók érhetők el. Mindez érezhető a szálloda kiváló nyári forgalmában, hiszen júliusban 92%-os, az augusztusban 83%-os foglaltságot ért el. Hiszünk a minőségben és a hozzáadott emberi értékben.” - hangsúlyozta Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató az augusztus 30-i díjátadó ünnepség kapcsán.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!