Uncategorized

2012.06.11. 08:23

3D tanfolyamok Debrecenben

Szeretnél számítógépes játékok, 3D animációs filmek készítésében részt venni, vagy valósághű látványterveket készíteni? Tanulj 3D grafikát szakemberektől!

Szeretnél számítógépes játékok, 3D animációs filmek készítésében részt venni, vagy valósághű látványterveket készíteni? Tanulj 3D grafikát szakemberektől!

Debrecenben működik a régió egyetlen, nemzetközileg elismert, hivatalos Autodesk oktatóközpontja, a Mesharray Debrecen, mely magas színvonalú 3ds Max képzéseket biztosít. Az oktatók tapasztalt szakemberek, a tananyag a képzés során élő, gyakorlati feladatokon keresztül sajátítható el az iskola jól felszerelt, 12 fős számítógépes laborjában (http://www.mesharray.hu/3d/debrecen/tanterem/ ). A tanfolyamot elvégzők hivatalos Autodesk oklevelet kapnak. Az oktatáson túl az iskola álláshirdetésekkel, és gyakornoki lehetőségek felkutatásával is segíti végzett diákjait.

A 3D grafikát számos területen használják a média világában – reklámfilmek, számítógépes játékok, animációs filmek, élőfilmek készítésénél – illetve a műszaki vizualizáció területén, építészeti, gépészeti, belsőépítészeti vagy lakberendezési látványtervek készítéséhez. A Mesharray szakterület, és tudásszint szerint bontva, külön kínál a média világa, illetve a műszaki vizualizáció iránt érdeklődők számára képzéseket, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelő oktatást. (http://www.mesharray.hu/autodesk/3ds-max-tanfolyam/osszehasonlitas.html )

Az iskola június 30-ig kedvezményes beiratkozási lehetőséget biztosít ősszel Debrecenben induló 3ds Max | BASE (alapozó tanfolyam), és 3ds Max | PRO (középhaladó tanfolyam) képzéseire. Azok, akik a két képzésre a hónap végéig egyszerre iratkoznak be, a 3ds Max | BASE képzést ajándékba kapják!

Az iskoláról és a képzésekről részletes információ a www.mesharray oldalon található.

Kövesd a Mesharray-t a Facebook-on (https://www.facebook.com/#!/Mesharray?bookmark_t=page ), ha érdekességekről és aktualitásokról szeretnél értesülni a számítógépes grafika világából

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!