Újabb balhé Nádudvaron? – Egy iskolást fojtogathattak diáktársai

Akt.:
A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Pixabay
Nádudvar — Egy általános iskolás testvérpár vert meg és fojtogatott egy harmadik, általános iskolás fiút Nádudvaron, ahol nemrégiben egy tizenéves lányt bántalmaztak társai – számolt be róla a Blikk.

A két támadóval már korábban is gondok voltak, egyiküket a tanulószobából is kicsapták, a másikuk pedig be sem járt, a gyermekjóléti szolgálat pedig tudott a gyerekek kezelhetetlenségéről, ám nem tettek semmit – idézi a Blikk a neve elhallgatását kérő informátort, aki szerint az ügy az iskolában kezdődött.

A bántalmazott gyerek és az egyik osztálytársa még ott került összetűzésbe az alig 11 éves fiúval, aki azzal fenyegetőzött, hogy a megtámadott gyerek húgát megveri. Végül ez vezetett ahhoz, hogy az iskola kapuin kívül verekedés lett a veszekedés vége.

A verekedésnek két járókelő vetett végett, ám a fojtogatás nyomai azóta is jól látszanak a megvert fiú nyakán.

A Blikk információi szerint a gyerekek szülei az igazgatói irodában beszélték meg a konfliktust, az ügy nem került a rendőrség elé. A megvert fiúnak iskolapszichológus segít az eset feldolgozásában.


Nádudvar - Két társa megvert egy 16 éves diáklányt Nád­udvaron, s az erről készült mobiltelefonos felvételt az internetre is feltöltötték. Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztatták a N...