Továbbra is kerülnünk kell a kiskörúti építkezés miatt

Továbbra is kerülnünk kell a kiskörúti építkezés miatt
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Nyugati kiskörút építési munkálatai miatt, várhatóan 2015. november 8-áig továbbra is forgalmirend-változás van érvényben.


A Piac utcáról a Homokkerti felüljáró felé, valamint az Erzsébet utca felől a Piac utca irányába megtiltották a balra kanyarodást. Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a Piac utcáról a Nagyállomás épülete felé a villamosforgalom és a gépjárműforgalom egyszerre halad, ezért kérjük az autósokat, hogy a balesetek elkerülése érdekében a kihelyezett KRESZ-tábláknak és útburkolati jeleknek megfelelően közlekedjenek.

Az építési munkák miatt a Nagyállomás irányába található MÁV-rendelő elnevezésű megállóhelyet lezárta a kivitelező, ezért az 5/5A jelzésű trolibuszok, valamint a 10/10A/10Y-os, 30/30A és a 46/46E/46Y-os autóbuszok legközelebb a Nagyállomás elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A Piac utca – Erzsébet utca kereszteződés forgalmi rendjének változása miatt a Nagyállomás irányába közlekedő 42/42A, valamint az A1-es jelzésű Auchan-járatok a Petőfi tér megállóhely után továbbra is a Nagyállomás főépülete előtt haladnak el, és a híd lábánál található (18-as, 18Y-os, 44-es autóbuszok) megállóhelyen állnak meg.

– Csohány Andrea –
hirdetés