Helyi közélet

2013.07.10. 11:50

Garázdák lezárt aktái

Debrecen - Barátnőjére haragvó, illetve egy félreértés miatt ismerősét bántalmazó férfi ügyében zárta le a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság.

Debrecen - Barátnőjére haragvó, illetve egy félreértés miatt ismerősét bántalmazó férfi ügyében zárta le a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság.

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy 31 éves debreceni férfi ellen, aki 2012. július 28-án a debreceni Kishegyesi úton tettleg bántalmazta, szidalmazta, valamint fenyegette ismerősét, egy korábbi félreértés miatt. T. Tibor gyanúsított és a 27 éves sértett között a félreértés egy lány miatt alakult ki.

Szintén a Debreceni Rendőrkapitányság folytatott eljárást, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves helyi lakossal szemben, aki 2013. március 5-én hajnalban megjelent barátnője lakásánál, ahol szidta és fenyegette a nőt. A gyanúsított a nála lévő fémből készült ütőeszközzel, a telken található ház ablakát, a redőnyt, illetve a bejárati ajtót több alkalommal megütötte, amely megrongálódott. A férfit a helyszínen elfogták a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság az említett ügyekben folytatott büntetőeljárások nyomozati szakaszát a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Debreceni Járási Ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában