Szilágyi Sándor Tiszacsege új polgármestere

By kerekes1
Akt.:
Szilágyi Sándor Tiszacsege új polgármestere
Tiszacsege – A város 3863 szavazásra jogosult polgára közül 644-en (16,7%) adták le a voksukat a vasárnapi polgármester-választáson, és a voksok közül 619 volt érvényes. Ezzel az egyetlen jelölt, Szilágyi Sándor lett Tiszacsege új polgármestere – tudta meg a Napló Dr. Vámosi Margit jegyzőtől.


Szilágyi Sándor, 56 éves helyi gazdálkodó függetlenként, de a Fidesz-KDNP támogatásával indult a megmérettetésen. A korábbi polgármester április közepén azért mondott le, mert a testület nem fogadta el az általa beterjesztett adósságrendezési elképzeléseket. Az új városvezető elmondta, hogy az önkormányzat a gondjai megoldásában számít a kormányzat segítségére, de (mint fogalmazott) “szétnéznek a saját házuk táján is”.

Szilágyi korábban önkormányzati képviselő volt

Szilágyi Sándornak nem ismeretlen a köz szolgálata, hiszen korábban 16 évig önkormányzati képviselőként dolgozott a településen. Tavaly ősszel polgármesternek indult, de nem nyert, ezúttal azonban bizalmat kapott. Az új városvezető konkrét teendőket egyelőre nem említett, – az a helyzet, hogy eddig nem a legtakarékosabban üzemeltettük ezt a várost, van tehát tennivaló bőven – mondta Szilágyi Sándor.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Tiszacsege.
HAON.HU


hirdetés