Helyi ízek, helyiektől, szeretettel

Többen segédkeztek az ételosztásban
Többen segédkeztek az ételosztásban
Téglás – A Hajdúsági Hagyományőrző Lovas Klub kezdeményezésének jóvoltából az adventi időszak négy szombati napján ízletes meleg étel kerül a téglási rászorulók asztalára.

December első, igazán hideg hétvégéjén nemcsak az étel, hanem az ötlet és a jó szívvel adott ajándék öröme is felmelegítette a téglásiak szívét. A kezdeményezésben helyi ízek készülnek helyi szervezőkkel és közreműködőkkel, helyi támogatók segítségével, helyi lakosoknak. Az első napon 250 adag téglási gulyás került az edényekbe. A jó ügy mellé állt Czibere Béla polgármester, az önkormányzat és a polgármesteri hivatal is.

A polgármester és a képviselő-testület tagjai az anyagi támogatás mellett az ételosztásban is segédkeznek. A helyi vállalkozók is szívesen adományoztak a jó ügy érdekében, így teljes mértékben sikerült az így kapott támogatásból kivitelezni a jótékonysági ebédosztást. A rászorulókhoz a kiszállítást a Szociális Gondozási Központ és a Polgármesteri Hivatal munkatársai, valamint az egyházak képviselői vállalták magukra.

HBNTéglás.
HAON.HU


hirdetés