Fotók: Szépségverseny volt a Medhotelben

Akt.:
Fotók: Szépségverseny volt a Medhotelben
© Fotó: Derencsényi István
Nyíradony-Aradványpuszta – A Miss Perfect Hungary szépségverseny tíz döntős lánya öt különböző szettben mutatkozott be a zsűri és a közönség előtt a Borostyán Medhotelben, péntek este.

A versenyzők egész héten egy felkészítő tábor keretében készültek a döntő estéjére. A legjobb képviselheti majd Magyarországot 2019 júliusában Los Angelesben, amire a győztes lány egy éven át készül, hogy elnyerje a világversenyen a koronát.

– Nagy Dóra –

miss_perfect_2Fotó: Derencsényi István


Debrecen - Egy divatbemutató keretében hivatalosan is bemutatkozott a zsűri és a közönség előtt a Miss Perfect Hungary tíz döntőse szerdán este. A készülődést egy korábbi videóban láthatták, most mutatjuk ennek eredményét. A szépségkirálynő-jelöltek kétféle estélyiben, egy lazább utcai szettben, ...

Debrecen - A döntős lányoknak venniük kell az akadályokat, ha a dobogó legfelső fokára akarnak lépni. A Miss Perfect Hungary Szépségverseny nem ért véget a hétvégén, valójában akkor kezdődött el csak igazán. A Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség- és Divat Fesztiválon megrendezett válo...

Debrecen - Királylányos, habos-babos ruhában újra kislánynak érezték magukat a szépségek. Kezdetét vette a Miss Perfect Hungary szépségverseny felkészülési időszaka. A tíz döntős lányt a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztiválon a Kerekerdő Élményparkban vasárnap válasz...Téglás.
HAON.HU


hirdetés