Helyi közélet

2012.09.05. 17:01

Lehetőség összefogásra és bemutatkozásra

Vámospércs - A munkanélküliség az országos átlaghoz közelít, körülbelül 15 százalékos.

Vámospércs - A munkanélküliség az országos átlaghoz közelít, körülbelül 15 százalékos.

Egyik legfontosabb célunk a munkahelyteremtés, az emberek megélhetésének segítése - hangsúlyozta Ménes Andrea, Vámospércs polgármestere. Jelenleg több mint 150 munkanélküli lakost tudnak visszavezetni a munka világába a közfoglalkoztatási és a START munkaprogram segítségével, amelynek keretében jelentős értékteremtést végeznek a településen.

- A közelmúltban részt vettünk az első alkalommal megrendezett Hajdúsági Expon, amely bemutatkozás és tapasztalatszerzés volt számunkra. Úgy véljük, hogy a rendezvényen történő megjelenéssel a településünkön élő gazdálkodók, vállalkozók piacra kerülését segítettük, hiszen újabb értékesítési lehetőségeket szerezhettünk általa. Ők is megérezték az összefogás és együttműködés ízét, amellyel - közösen - még sikeresebbek lehetünk.

Ételekkel is

A legkisebb hajdúváros „ízletes” standdal mutatkozott be a rendezvénye. Pékipari termékei mellett az érdeklődők a tormából készült finomságokat is megkóstolhatták.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában