szon-sportoldal

2008.10.04. 17:51

Négyet rúgtak a hazaiak

<p>Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 9. forduló: mindkét megyei rangadó fölényesnek mondható hazai győzelmet hozott a játéknap esős, szombati napon rendezett mérkőzésein, a Kemecse az Ibrányt, a Tiszalök a Balkányt verte.</p>

Kemecse–Ibrány 4–2 (3–1)

Kemecse, 250 néző, v.: Kristán. Kemecse: Szabó A. – Homann, Szatke, Hokk Á. (Hegyes), Somogyi Cs., Hadházi, Ruska, Ignácz Z., Komi (Lábas), Kovács I. (Kató I.), Balogh Gy. Edző: Koskovits György. Ibrány: Vattai – Baka (Matejkó G.), Turóczi M., Tilki, Tóth Z., Tóth Zs., Papp Á., Szilágyi V. (Horváth N.), Imre, Fekete Á., Marcsek (Novák). Játékos-edző: Kántor Zsolt.

Az első félóra végén nemcsak előnyhöz jutott, hanem emberelőnybe is került a Kemecse, amit kihasználva folyamatosan növelte előnyét, és bár az Ibrány a hajrában feljött 3–2-re, a végén még sikerült bebiztosítani a sikert. Gól: Kovács I. (30.és 45. perc), Balogh Gy. (41.), Ignácz Z. (91.), illetve Imre (43.), Fekete Á. (11-esből, 87.). Kiállítva: Papp Á. (második sárga lap után, 31.). Jó: Kovács I., Balogh Gy., Homann, illetve Tilki. (Tudósító: Kondor Lajos)

Koskovits György: - Végig kézben tartottuk a mérkőzés irányítását, és úgy érzem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. A csapat a győzelmét az 50 éves Pető Tibornak ajánlja.

Kántor Zsolt: - Gratulálok a Kemecsének és sok sikert kívánok neki a folytatáshoz, nekünk pedig el kell gondolkoznunk a továbbiakról…

 

Tiszalök–Balkány 4–1 (2–1)

Tiszalök, 100 néző, v.: Szíjjártó. Tiszalök: Polgári – Meszesán, Daru, Szabó P., Hock F., Csáki V., Polényi (Balázs Á.), Czifrák, Dobos Z. (Aszalós), Csernijenko (Nagy I.), Bognár. Edző: Mirgai László. Balkány: Varga I. – Sarkadi Sz., Rácz L., Szabó I., Vasas, Tatai, Sándor M., Kotricz I., Ulics (Görög), Tóth Z. (Kiss L.), Horváth J. (Vass Z.). Edző: Vadon Lajos.

A végig szemerkélő esőben a hazai csapat mindkét félidőt gyors góllal kezdte, többet támadott, több helyzetet dolgozott ki, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gól: Csáki V. (2. és 54.), Csernijenko (21, 47.), illetve Sarkadi Sz. (3.). Kiállítva: Vass (megsértette a játékvezetőt, 90.). Jó: Csáki V. (a mezőny legjobbja), Czifrák, Daru, illetve Varga I., Vasas. (Tudósító: Losonczi Imre)

Mirgai László: - Az idei leggyengébb játékunkkal nyertünk, de nagyon fontos három pontot szereztünk. Lajos barátomnak és a Balkánynak további sok sikert kívánok!

Vadon Lajos: - Nem akarom levenni a felelősséget a játékosaim válláról, de én úgy láttam, hogy tizenhárom sárga mezes volt a pályán. A jelek szerint nem szeretünk esőben játszani.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!