szon-sportoldal

2008.07.11. 13:05

Három autokrosszverseny egy pályán

<p>A hét végén ismét benépesül a nagydobosi autokrosszpálya, az autókrossz országos bajnokság ötödik fordulója egyben szlovák bajnoki futam és a Zóna Trófea Kupa soros köre is.</p>

Az előzetes nevezések alapján 8 cseh, 29 szlovák, 1 lengyel, 1 osztrák, és 23 magyar versenyző csap össze, az autocrossozók mekkájában. MIvel 2002- és 2006 között nem volt verseny igy nagy elísmerés a Nagydobosi Autosport Egyesületnek, hogy  a tavalyi sikeres visszatérést követően  ebben az évben ilyen rangos versenyt rendezhet.

- Szombaton az adminisztratív és technikai gépátvételt rendezik, vasárnap reggel nyolckor feldübörögnek a szöcskék több száz lóerős motorjai a trófeákért, a pontokért.

– A pálya megszokott formájában fogja várni a versenyzőket, s természetesen a nézőket is, akkiket már most arra kérnénk, hogy csak a számukra kijelölt helyen tartózkodjanak a balesetveszély miatt. A versenyen rajthoz áll Igor Vlasaty, aki szinte minden alkalommal győzött Nagydobosn. Nagy várakozás előzi Szabó Kálmán szereplését aki az elmúlt év folyamán betlizett, de igéretet tett arra, hogy ebben az évben megnyeri a nagydobosi versenyt - tájékozatta lapunkat Balogh József, a verseny házigazdája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!