szon-sportoldal

2008.06.09. 12:56

Lakcímkártyával, stopli nélkül

<p>Nyíregyháza - A már hagyományosnak mondható sport és gasztronómiai júniuálist, a Sky Travel Kupát e hónap 28-án rendezik meg a Városi Stadionban. A rendezvény kisebbfajta jubileumhoz érkezett, hiszen ötödik alkalommal írták ki.</p>

A hétfői, sorsolással egybekötött sajtótájékoztatón kiderült: a kiírás nem változott, vagyis az a település nyeri el a megye legfittebb városa címet (hiszen ez a tét), amely a gasztronómiai versenyben, tekében, kispályás labdarúgásban, közlekedésbiztonsági versenyben, a rodeóbikülő-versenyben és ultiban a legtöbb pontot szerzi. Természetesen az egyes betétszámok nem egyforma megítélés alá esnek, vagyis a pontszámok súlyozottak, a legjobban a kispályás fociban elért helyezések „fizetnek”.

A Nyírsuli Kht. által szervezett viadalra húsz város, illetve városrész adta le nevezését – Nyíregyháza több csapattal képviselteti magát, a megyei önkormányzatnak is lesz csapata. A címvédő a balkányi gárda, a sorminta alapján pedig demecseri sikernek kell következnie, hiszen 2004-ben és 2006-ban, vagyis a páros években a rétközi kisváros csapata szerezte meg a trófeát és a vele járó üdülési utalványt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfiatalabb városa, Mándok is részt vesz a megmérettetésen.

Ami pedig a technikai részleteket illeti, a csapattagoknak lakcímkártyával kell igazolniuk, hogy valóban az adott település lakói, a kispályás labdarúgásban pedig a stoplis cipő használata nem megengedett – utóbbi kérdésben a hétfői összejövetelen egyeztek meg a jelenlévők.

5. Sky Travel Kupa

A kispályás labdarúgótorna csoportbeosztása,

egyben az egyéb versenyszámok részvételi sorrendje

A csoport: Rakamaz, Sóstó-Sóstóhegy, Rozsrétszõlõ,

Mándok.

B csoport: Nagyecsed, Kisvárda, Nagyhalász, Nyírtelek.

C csoport: Nagykálló, Tiszavasvári, Baktalórántháza,

Balkány.

D csoport: Nyíregyháza önkormányzat, Demecser,

Záhony, Nyíregyháza-Oros.

E csoport: Nyírlugos, Tiszalök, Nyírbátor, Szabolcs-Szatmár-Bereg

megyei önkormányzat.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!