szon-sportoldal

2008.05.08. 08:55

Már pusztán a Dobos jelent akadélyt

<p>A labdarúgó megyei másodosztály 25. fordulójában a Kerekes-csoport rangadója, a Pusztadobos–Gyulaháza találkozó emelkedik ki: amennyiben a vendégek megússzák vereség nélkül, aligha bukják már el a bajnoki címet. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/eml_keztet_68.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" />&#160;<B>A Díjözön-csoport 10. fordulójának tudósításai letölthetők. </B></A></p>

Díjözön-csoport
Tippel: Seregi Mihály, a Nyírpazony edzője.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Bököny (15.)–Kék (5.): – A kéki csapat jobb, bár Bökönyben senki nem mehet biztosra.
Szakoly (2.)–Kölyök SC (14.): – A tabella és játéktudás alapján is jobb a hazai csapat.
Levelek (8.)–Nyírgyulaj (10.): – Ez az a mérkőzés, amely nagy küzdelmet hoz majd, ezért döntetlent várok.
Ófehértó (3.)–Kállósemjén (13.): – A vendégek hetek óta mélyponton vannak és nem ez lesz a meccs, amelyen kilábalnak a gödörből.
Nyírvasvári (12.)–Nyírlugos (9.): – Lelkes csapat a hazai, de a Lugos is nagyon masszaív.
Nyíribrony (11.)–Kálmánháza (6.): – Többet vártam a tavasszal az Ibronytól, kellemetlen ellenfél lesz a vendégcsapat, de azt hiszem, a házigazda hozza a meccset.
Demecser (1.)–Apagy (16.): – Nem tudok mást eredményt elképzelni, csak hazai győzelmet.
Nyírpazony (7.)–Nyírmihálydi (4.): – Nagyon jó szériát tudhatunk magunk mögött, amit továbbra is folytatni akarunk, még akkor is, ha a dobogóra esélyes Mihálydi látogat hozzánk.

Kerekes-csoport
Tippel: id. Sütő János, a Mezőladány edzője.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Nagydobos (16.)–Fényeslitke (6.): – Utolsó erőtartalékát mozgósítja a Dobos. Remélem, most nem fognak vitézkedni, a Litkének meg kell szerezni a három pontot!
Újdombrád (10.)–Vaja (5.): – Az Újdombrád otthon veszélyes, igaz, a tavasz eddig gyengén sikerült neki. A vendégcsapat egységes, de nehéz lesz pontot, vagy pontokat szereznie. Hazai győzelmet várok.
Rohod (11.)–Jéke (7.): – Lelt Józsi biztos szeretne pezsgőt bontani, de ezért nagyon össze kell szednie csapatát, annál is inkább, mert a Jéke bármire képes lehet.
Pap (4.)–Dombrád (2.): – A papi csapat saját környezetében mindenkivel felveszi a versenyt. A vendégek viszont jók és egységesek, ha alkalmazkodni tudnak a pályához, nyerhetnek.
Pátroha (8.)–Komoró (15.): – A pátrohai együttes tavasszal otthon jól menetel, ez a sorozat nem lenne jó, ha éppen most szakadna meg. A vendégek elkezdték a pontgyűjtést, de a hazaiak most ne adnak egyet sem.
Ajak (9.)–Tiszamenti SE (12.): – A hét végi ajándékozás után össze kell kapnia magát az ajaki gárdának, hogy begyűjtse a három pontot. Ha most is vesztenek, a szurkolók tudják, mit kiabáljanak... Tavasszal volt már karácsony a vendégeknek.
Pusztadobos (3.)–Gyulaháza (1.): – Rangadó! A hazai csapat ingadozó teljesítményt nyújt, a látogató egységes, készül a megye egyre!
Anarcs (13.)–Mezőladány (14.): – Az anarcsi csapat lendületben van, fiatalok és motiváltak, mi tavasszal erőben és fejben gyengék vagyunk, legutóbb kaptunk egy nagy pofont, amitől jó lenne felébredni. A csapat minden tagjának össze kell szednie magát, ha azt akarjuk, hogy bentmaradjunk a megye kettőben.

Sandra Bútor-csoport
Tippel: Varga Attila, a Kocsord edzője.
Szombat (kezdés: 16.00). Sonkád (5.)–Tiszakóród (7.): – Két jó csapat találkozóján a hazai nyer.
Nábrád (4.)–Porcsalma (15.): – Ez a szombat nem a Porcsalmáé lesz.
Tisztaberek (12.)–Vámosoroszi (9.): – Ha a Tisztaberek meg tudja ismételni azt teljesítményt, amit ellenünk nyújtott a második félidőben – akkor győzhet.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Nyírmeggyes (2.)–Méhtelek (11.): – A Meggyes gólkülönbséget javíthat.
Ópályi (14.)–Nyírcsaholy (1.): – Cunami fog érkezni vasárnap délután Ópályiba.
Tarpa (3.)–Szatmárcseke (13.): – A Tarpa erős csapat, a Cseke nem sok jóba reménykedhet.
Tunyogmatolcs (6.)–Kocsord (8.): – Azt gondolom, az a csapat fog nyerni, amely jobb százalékban használja ki helyzeteit.
Szabadnapos: Tyukod.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!