Programajánló

2024.05.22. 14:54

A Follow the Flow ingyenes koncertjével ünnepel Berettyóújfalu

Nem mindennapi programokkal ünnepel a bihari város. Berettyóújfaluban péntek este még a Follow the Flow is fellép.

Bekecs Sándor

Ingyenes városnapi rendezvénysorozattal ünneplik a városnapját Berettyóújfaluban. Keddtől egészen szombat estig közösségi és kulturális eseményekkel, koncertekkel, gasztronómiai programokkal várják az érdeklődőket. Péntek este a népszerű magyar együttes, a Follow the Flow is fellép majd a településen.

Péntek este koncertezik Berettyóújfaluban a Follow the Flow
Péntek este koncertezik Berettyóújfaluban a Follow the Flow
Forrás: Illusztráció/MW archív

Nem csak a Follow the Flow miatt lesz érdemes kilátogatni

Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere a Hajdú Online érdeklődésére elmondta, az idei városnapi rendezvénysorozat a Bihari Múzeum legújabb adatbázisának bemutatójával kezdődött május 21-én, kedden. Szerda délután helyi fotósok képeiből összeállított képeskönyv és kiállítás megnyitójára invitálják az érdeklődőket a Nadányi Zoltán Művelődési Házba.

Muraközi István, berettyóújfalu polgármestere
Muraközi István, berettyóújfalu polgármestere
Forrás:  Napló-archív

– A hivatalos városnapunk a május 23. lesz, amely Báthory Gábor szobrának koszorúzásával kezdődik, majd ünnepi képviselő-testületi ülést tartunk. A hagyományoknak megfelelően ezen adjuk át a városi kitüntetéseket – ismertette a polgármester. 

Másnap a Szent István téren folytatódik a programsorozat: napközben a Szeretethíd Református Önkéntes Nappal, este 20 órától pedig a Follow the Flow koncertjével.

Szombaton második alkalommal rendezik meg a Bihar Termálligetben a Tama városi futóversenyt, a Bessenyei lakótelepen pedig a tavalyi évben született berettyóújfalui gyerekek tiszteletéle ültetnek „Életfákat”. A Szent István téren többek között családi gyermeknappal, látványfőzéssel, koncertekkel, táncházzal és tűzijátékkal ünneplik a város napját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában