szon-sportoldal

2008.05.07. 11:33

Kötélidegekkel Kötélék ellen

<p>Ha bírják cérnával, hatodszor lehetnek bajnokok a nyíregyházi röplabdáshölgyek. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kotelidegekkel-kotelek-ellen/cn/szon-news-km_01-20080507-110612"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Dósa Sándorék készülhetnek: pezsgőtől ragad csütörtök este a bujtosi csarnok küzdőtere. „Mindössze” az a kérdés, hogy kik locsolják szét az édes, száraz nedűt. A személyzet szembesülhetett azzal a ténnyel, hogy még sincs vége a női röplabda bajnoki döntőnek, a Betonút-NRK csapata a vészjósló vasárnapi játék után kedden elnapoltatta az ünneplést a Vasas otthonában, ötszettes sikerével 2:2-re áll a roppant kiélezett párharc.

– Egy biztos: bajnokavatás lesz Nyíregyházán – nyomatékosította Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője. – A két és fél órás kupadöntő függvényében még a bajnoki finálé előtt megkockáztatható volt, hogy akár az ötödik találkozó dönthet. Amikor vasárnap 3:0-ra kikaptunk közönségünk előtt, kevesen bíztak már abban, hogy képesek leszünk újítani. Nos, mi nem adtuk fel, a játékosok a teltház előtt a végsőkig küzdve nagyot alkottak.

Már 2:1 volt a hazaiaknak, ráadásul 15-re nyerték a harmadik szettet Kötélék. Felálltak a padlóról a vendégek, hibázásra kényszerítették ellenfelüket, és sikerült fordítaniuk.

– Jelenleg mi vagyunk jobb pozícióban, hiszen otthonunkban lesz a mindent eldöntő ütközet. Koncentrált, higgadt, fegyelmezett játékkal megvédhetjük a bajnoki címünket. Ha valamikor, akkor most tényleg érdemes kilátogatni a bujtosiba!
A mérkőzést élőben követhetik figyelemmel a Szabolcs Online-on, csütörtökön 18 órakor.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!