szon-sportoldal

2008.05.19. 13:15

Bravúrral és csúcsjavítással zárt az Apagy

<p>A szegediek ellen eddig sosem tudott nyerni az Apagy SE férfi asztaliteniszcsapata, szombaton viszont sikerült a bravúr, így a negyedik helyen végzett nyírségiek feltették a koronát idei jó szereplésükre.</p>

Extraliga, férfi
Kecskemét–Geodézia-Német Kemecse SE 0–7
Fodor M., Papp L.–Bari, Szűcs J. 0:3, Fodor M.–Bari 0:3, Papp L.–Tóth Zs. 0:3, Dézsi–Szűcs J. 0:3, Papp L.–Bari 0:3, Fodor M.–Szűcs J. 0:3, Dézsi–Tóth Zs. 0:3.
A kecskeméti csikócsapat ellen szettveszteség nélkül hozta a kötelezőt a Kemecse, amely a bajnokság hatodik helyén zárt.

NB I., férfi
Apagy SE–Szegedi AC II 11–7
Színvonalas mérkőzésen bravúros győzelmet arattak az apagyiak az eddigi mumus ellen. Hodász László és Sallai Zoltán sérülten is megpróbálta kihozni magából a maximumot, a Fodor-ikrek is bizonyították, hogy sokkal többet tudnak attól, mint ahogy helyenként szerepelnek. Az apagyiak így a negyedik helyen zárták a bajnokságot, ami a klub történetének eddigi legjobb eredménye. Győztek: Hodász 3, Sallai, Fodor G., Fodor I. 2-2, a Hodász, Sallai és a Fodor G., Fodor I. páros.

NB I., női
NAC Benczúr Nyíregyháza–Tanoda SE Miskolc 18–0
A vendégek nem utaztak el a mérkőzésre, így nyíregyházi oldalon elmaradt a tervezett újoncavatás.

NB III., férfi
Tallódi Csempe Oros-ASE III–Mátészalkai MTK 11–7
A tartalékos összetételben szereplő szalkai csapat megnehezítette a csoportjában második helyen végzett, így a bajnoki bronzéremért osztályozót vívó apagyiak dolgát. Gy.: Király 4, Poór 3, Benga 2, a Király, Poór és a Benga, ifj. Oszlánszki páros, illetve Szabó S. 3, Hegedűs Z. 2, Hegedűs T., Tóth G. 1-1.
Püspökladány–Nyírtét-ASE II 9–9
A nyírtétiek 9–7-es vezetésük ellenére sem tudták megnyerni a mérkőzést, de a biztos bentmaradáshoz a döntetlen is elég volt. Gy.: Misák, Ráti 3-3, Gyulai, Nagy A. és a Ráti, Gyulai páros 1-1.
TEVA-Debrecen SE II–Marso-Kemecse 9–9
Nagyot hajrázva, 9–5-ös hátrányból mentette döntetlenre a meccset a vendégcsapat. Gy.: Márföldi 4, Gergely Gy. 3, Pásztor T., Szombati 1-1.
Hajdúszoboszló–Várda ASE 14–4
A tét nélküli utolsó meccsre már nehezen tudta felszívni magát a csoportjában ötödik kisvárdai gárda. Gy.: Aradi 2, Újvári, Spekker 1-1.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!