szon-sportoldal

2008.04.05. 20:59

Rókavadászat a kállói gyepen

<p>Új névvel, frissített csapattal elkezdődik a nyíregyházi amerikaifoci-csapat számára is a II. Pannon Bowl. <dia width="900" height="700" alt="Rókavadászat a kállói gyepen 2008.04.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/R_kavad_szat_a_k_ll_i_gyepen_2008_04_05_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rókavadászat a kállói gyepen 2008.04.05." /></a></dia><br />&#183;&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/amerikai-foci-nagykallo-tigers.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Szombaton 15 órától a szokott helyszínen, a nagykállói futballpályán fogadja Revolution Tigers a kaposvári Golden Fox együttesét.

– Idén a Pannon Bowl mindkét csoportjába 5-5 csapat nevezett. Az egyik bajnokesélyesnek nyugodtan tarthatjuk magunkat, mivel tavaly a harmadikok lettünk, és az első két helyezett feljutott az első osztályba – ecsetelte Illés Tamás, a nyíregyházi Revolution Tigers elnöke, edzője. – A pihenőidő alatt sikerült igazolnunk több ukrán játékost, köztük azt, aki nemrég még a Budapest Wolves csapatában volt kezdő irányitó. Tőle azt várjuk, hogy a  támadó csapatrészt még erősebbé tegye. Érkeztek további új játékosok is, akik kedvet kaptak ehhez a sporthoz. Őket folyamatosan épitjük be az együttesbe. Kíváncsian várjuk, hogy szombaton délután mire leszünk képesek a kaposvár Golden Fox ellen. Sűrű a bajnoki program, hiszen jövő vasárnap már Egerbe utazunk. Nehéz év elé nézünk, de bízunk benne, hogy siker koronázza a törekvéseinket. A Divízió II-es amerikai focibajnokság keretében a nyíregyházi Revolution Tigers 27–0-ra győzte le a kaposvári Golden Fox együttesét.

A mezőny

A Divízió II. Keleti csoportjának tagjai:
Dunaújváros Gorillaz
Eger Heroes
Miskolc Steelers
Revolution Tigers (Nyíregyháza)
Újpest Bulldogs
A Divízió II. Nyugati csoportjának tagjai:
Pécs Gringos
Szombathely Fighters
Vörös Design Golden Fox
Veszprém Wildfires
Zala Predators

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!