szon-sportoldal

2008.04.29. 16:24

Kordon lesz, kerítés nem

<p>Véglegesen eldőlt, hogy a megszokott hazai környezetben rendezheti meg vasárnap 13.30-tól a Ferencváros elleni NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést a Tuzsér Erdért SE.</p>

Megnyugodhatnak mindazok, akik családi programot szerveztek a vasárnapi, Tuzsér–Ferencváros NB II-es futballbajnokira. Szemben a hétfőn megjelentekkel, a két szurkolótábor gondosan el lesz különítve egymástól, a félreértésre az adott okot, hogy ezúttal nem magasítják meg a kerítést, de ez szurkolói szempontból pozitív változás, hiszen esztendeje sokan panaszkodtak, hogy nem látták rendesen a pályán történteket a kerítéstől.
A jegyek értékesítése hétfőn kezdődött, mint beszámoltunk róla, a vendégszektorba csakis elővételben, a fővárosban, a nyíregyházi Vadon Sportboltban, illetve Kisvárdán, Záhonyban valamint immár Mándokon is lehet belépőket venni (utóbbi helyen a hazai lelátórészre szólót is). A tuzséri érzelmű szurkolók a település korábbról jól ismert árushelyein juthatnak hozzá belépőikhez. A jegyek speciális vonalkóddal vannak ellátva, így azok másolásába nem érdemes belefogni, hiszen a hamisítványokat azonnal kiszűrik majd a biztonságiak. Miközben tehát a tuzséri futballisták javában készülnek a csütörtöki megyei rangadóra, a háttérban már javában tartanak az előkészületek a futballtörténelem második Tuzsér–Fradi bajnoki mérkőzésére.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!