szon-sportoldal

2008.04.30. 09:27

Győzni szeretnének a gladiátorok

<p>Az egyre feljebb kapaszkodó Mándok és az ugyancsak újonc, a felettébb előkelő harmadik helyen állomásozó Tiszakanyár az elmúlt évadban még a labdarúgó megyei másodosztályban csatázott – ezúttal az első „ligában” vívnak rangadót. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/gladiatorok-mandokon/cn/szon-news-km_01-20080430-090144"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Csoma Dezső edző (Mándok): – Tisztában vagyunk azzal, hogy a Kanyár nem akármiért foglal el előkelő helyet a tabellán. Ugyanakkor mi sem véletlenül állunk ott, ahol: két jó csapat találkozóján a mándoki gladiátorok nyerni akarnak. Remélem, meg is teszik!
Sérült: Babincsák, Sajtos, Dancs, Török, Molnár L. Eltiltott: Karasz (három sárga lap miatt).

Háda Tivadar megbízott edző (Tiszakanyár): – Nem csak a hazai csapattal kell megküzdenünk, hanem valószínűleg a körülményekkel is... Remélem, a játékosok küzdőszelleme nem fog hanyatlani, ami javunkra döntheti el a mérkőzést.
Sérült: Gazdag, Gráf, Csernyu Sz. Eltiltott: Molnár F., Mándoki (három sárga lap miatt).

Esélylatolgató

Csoma Dezső Háda Tivadar

Tiszabecs–Tiszavasvári 1–2 1–1

Tiszalök–Záhony 2–1 2–1

Nagyhalász–Csenger 2–0 3–1

Nagykálló–Nyírtelek 1–1 1–0

Fehérgyarmat–Nyírbátor 1–2 1–1

Kótaj–Újfehértó 1–1 2–1

Kemecse–Nyírkarász 2–0 3–0
Mándok–Tiszakanyár 1–0 0–1

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!