szon-sportoldal

2008.03.10. 14:06

Klampár csuklója Kemecsén is megvillant

<p>Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: a hétvégi kettős fordulóban győzelmekben reménykedett az extraligás férfi kemecsei csapat, ám mindössze egy pontot tudtak szerezni.</p>

Extraliga, férfi
Pénzügyőr–Geodézia-Német Kemecse SE 6–1
Hoffmann, Kállai–Szűcs, Bari 3:1, Kállai–Tóth Zs. 3:1, Várbeli–Szűcs 3:2, Hoffmann–Bari 3:2, Kállai–Szűcs 3:1, Várbeli–Bari 0:3, Hoffmann–Tóth Zs. 3:1.
A tabella alsó régiójában helyet foglaló Pénzügyőr gyorsabb játékosai révén felőrölte a Kemecsét.
Geodézia-Német Kemecse SE–Békési TE 5–5
Szűcs, Bari–Baranyi, Bohács 3:1, Bari–Klampár 0:3, Tóth Zs.–Bohács 1:3, Szűcs–Baranyi 3:0, Bari–Bohács 3:0, Szűcs–Klampár 3:1, Tóth Zs.–Baranyi 3:0, Szűcs–Bohács 1:3, Bari–Baranyi 1:3, Tóth Zs.–Klampár 1:3.
Sajnos, Klampár Tibor csuklója még a régi, 5–2-es vezetés után a házigazda képtelen volt feltenni az i-re a pontot.

NB I., férfi
Apagy SE–Jászberény 12–6
Két húzóembere, Hodász László és Sallai Zoltán vezérletével magabiztosan győzött az Apagy. Győztek: Hodász, Sallai 4-4, Fodor I. 2, a Hodász, Sallai és a Fodor I., Fodor G. páros.

NB I., női
NAC Benczúr Nyíregyháza–Eger 9–9
Mind az öt döntő szettes mérkőzést a vendégek nyerték meg, így a felek továbbra is azonos pontszámmal állnak a tabella második-harmadik helyén. Gy.: Davidovics 3, Karádi, Masason 2-2, Badarász és a Karádi, Badarász páros 1-1.

NB II., férfi
Nyírbátori ASE–Borsod Volán II 14–4
A vendégek nagy lelkesedéssel játszottak, és egy-egy mérkőzésen meglepő eredményt tudtak produkálni, de összességében a Nyírbátor sokkal jobb csapat. Gy.: Lukács B., Kiss Zs. 4-4, Szarka 3, Szöllősi T. 2 és a Lukács B., Szöllősi T. páros.

NB III., férfi
Mátészalkai MTK–Debreceni ASE 5–13
A listavezető dolgát csak időnként tudta megnehezíteni a szalkai csapat. Gy.: Szabó S., Paszternák 2-2, Hegedűs Z. 1.
Nyírtét-ASE II–Hajdúszoboszló elmaradt
A vendégcsapat nem jelent meg a mérkőzésen.
Tallódi Csempe Oros-ASE III–Püspökladány 10–8
A két páros elvesztése után belelendült a hazai csapat, amelynek 8–4-es és 10–6-os vezetése után már nem forgott veszélyben a győzelme. Gy.: Király, Poór 4-4, Benga 2.
TEVA-Debrecen SE II–Várda ASE 10–8
Közel azonos képességű két csapat közül a végére a debrecenieknek jött ki jobban a lpés. Gy.: Aradi, Pokol P., Spekker 2-2, Újvári és az Aradi, Spekker páros 1-1.
Hajdúnánás–Marso-Kemecse 11–7
A tartalékosan felálló Kemecse ezúttal ennyire volt képes. Gy.: Márföldi 4, Pásztor T., Szombati és a Márföldi, Pásztor T. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!