szon-sportoldal

2008.03.28. 09:26

Kedélyjavító pontszerzésben bíznak

<p>Többet vesztett a szimpla 0–1-nél a Baktalórántháza a Szolnok elleni bajnokin a labdarúgó NB II utóbbi fordulójában. Miközben a legyőző gőzerővel a Fradival szembeni rangadóra készül, a baktaiak kénytelenek sebeiket nyalogatni. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kedelyjavito-pontszerzesben-biznak/cn/szon-news-km_01-20080327-083448"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Letargiáról nincs szó, az viszont tény, hogy Márkus Gyula begyűjtötte harmadik sárga lapját, így nélküle áll fel legközelebb a védelem. Kozma Attila rásérült a térdére, ami bevizesedett, a középpályás nem tudott edzeni egész héten. Testvére, József a csütörtöki egymás közötti játék hevében szenvedett bokasérülést. Volt már jobb kedélyállapotban is Kovács János edző. Szombaton 15 órától az Orosháza vendégei lesznek.

– Nem éppen rózsás a helyzet, de nincs mit tenni, be kell érni azzal, amink van, és abból igyekszünk kihozni a maximumot. A góllövőcipőt mindenképpen magunkkal kell vinni, anélkül aligha térhet vissza az önbizalmunk. Egy biztos: lényegesen acélosabb hozzáállás szükséges a pontszerzéshez – taglalta a tréner.

Villanyfényben villanthat a Tuzsér. A második helyen posztoló, a feljutásért harcban álló Kecskemét otthonában a döntetlen is országos bravúrnak számítana a bentmaradásért hajtó NB II-es futballcsapattól.

– Mivel minden pontra szükségünk van, így nincs más választásunk, megpróbálunk meglepetést szerezni – fejtegette Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – A legutóbb tapasztalt hozzáállás, amely győzelemhez segített bennünket a Mezőkövesd ellen, ezúttal is reményt adhat a kedvező eredmény elérésre. Más kérdés, hogy sok játákos sérüléssel bajlódik, többek szereplése kérdéses, a „besárgult” Iván Attila pedig biztosan nem léphet pályára.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!