szon-sportoldal

2007.12.21. 12:37

Kapus lett az esztendő futballistája

<p>Közel három és félezer voks érkezett a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online Az év focistája játékára, Fintor Sándor és Török István szoros küzdelmét végül az előbbi nyerte. <dia width="850" height="630" alt="Kapus lett az esztendő futballistája 2007.12.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kapus_lett_az_esztend__337__futballist_ja_2/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kapus lett az esztendő futballistája 2007.12.21." /></a></dia>&nbsp<A href="http://www.videonezo.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Kapus_video_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Lezárult a Kelet-Magyarország és internetes portálunk, a Szabolcs Online Év focistája 2007 játéka.

A többfordulós mégmérettetés utolsó óráiban is nagy volt a küzdelem az első helyért a demecseri Fintor Sándor és a mándokiTörök István között. Végül előbbi, vagyis a megyei II. osztály Díjözön-csoportjában őszi első Demecser kapuvédője, Fintor Sándor lett a befutó, a szerkesztőségbe érkezett szavazószelvények és az internetes szavazás alapján ő érdemelte ki a címet. Összesen 3432 szavazat érkezett a 30 jelöltre.
A győztesről – akit ajándékcsomaggal leptünk meg – december 27-i számunkban olvashatnak majd.

 


Kapcsolódó cikkek:

Olvassa sportoldalainkat:

 

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!