szon-sportoldal

2007.11.30. 11:18

Tavaszi Szpari-meccsek a télben

<p>A Labdarúgó Ligakupa második köréből előrehozott meccseken a Nyíregyháza egy héten belül megmérkőzik a Honvéd, a Debrecen és a REAC csapatával, a sorozat szombaton a Kispest otthonában indul.</p>

Három nappal azután, hogy fehérvári győzelemmel véget ért a labdarúgó Ligakupa őszi kiírása, szombaton már kezdetét is veszi a tavaszi sorozat. Az előrehozott mérkőzéseken a Nyíregyháza Spartacus sorrendben a Bp. Honvéd, a Debrecen és a REAC ellen játszik idegenben – valahányszor idegenben, hiszen a Városi Stadionban előrehaladottak a villanyvilágítással kapcsolatos munkálatok.

Szombaton 13 órától a Bozsik-stadionban lép fel a Szpari, ott, ahol a november 10-i bajnokion 0–0-ás döntetlent ért el. A keretből sok a hiányzó játékos, viszont a szakvezetés ér a szabály adta lehetőséggel, miszerint ezen a három találkozón zöld kártyával három próbajátékos is pályára küldhető. Szombaton két csatár szerepelhet a Szpari színeiben ilyen módon, méghozzá a román Bogdan Apostu és a horvát Ivan Ruzak.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!