szon-sportoldal

2007.11.22. 15:08

Sikerek a thai-box bajnokságon

<p>Balogh Szabolcs és Szőke-Kovács Zsombor sem talált legyőzőre a rangos viadalon.</p>

Szabolcsi sikerek születtek a thai-box magyar bajnokságon. A Magyar Amatőr és Hivatásos Muaythai Országos Sportági Szakszövetség által szervezett versenyen Szabolcs-Szatmár-Bereget két csapat egy-egy harcosa képviselte.
Az apagyi Gönczi Team színeiben versenyző Balogh Szabolcs (edző: Gönczi János) 67 kg-ban győzedelmeskedett, míg a 71 kg-os súlycsoportban a Kató Gym-et képviselő Szőke-Kovács Zsombor (edző: Csikós Gábor) nem talált legyőzőre. Mindkét thai-boxoló jogot szerzett rá, hogy a februárban Nyíregyházán megrendezésre kerülő thai-box magyar bajnoki döntőben az amatőr bajnoki címért mérkőzhessen.

A februári gálán egyben a tíz éve elhunyt Kató Mihályra is megemlékeznek majd, ahol a legenda 71 kg-os súlycsoportjának győztese veheti át a nevével fémjelzett emlékkupát. Így külön megtiszteltetés Szőke-Kovács számára az, hogy a februári eseményen már dupla téttel szállhat ringbe. A versenyre való felkészülésben mentálisan nagy segítségére lesz Kató Mihály korábbi nadrágja is, amelyet Kató Ildikó személyesen adományozott a kiválóságnak. A versenyre való felkészülésben további segítséget a Zso-Eni Kft és a D-Center Fitness Klub biztosít majd.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!