szon-sportoldal

2007.11.20. 15:03

Köd után ragyognának Dériék

<p>A Novy Jicin vendége a Közép-európai Ligában a Marso-Vagép Nyíregyházi KK.</p>

Köd előttük, köd utánuk. Tejfehér akadállyal kellett megküzdenie a Marso-Vagép Nyíregyházi KK csapatának, miközben buszuk a kedd délelőtti indulás után Novy Jicinbe tartott.

Noha a férfi kosárlabda Közép-európai Ligában a Bujtosiban a csehek nyertek (82–86), Déri Csaba edző nem ködösített az újabb találkozó előtt:

– Nyerni szeretnénk szerda este – nyomatékosította a tréner. – Egy hete azzal tudtak fölénk kerekedni, hogy több játékost forgattak, és a hajrában a fizikai fölényüket a zónázással használták ki. A szombati szolnoki bajnokin már mi is egy új taktikát alkalmaztunk, meglátjuk, mire leszünk képesek ezúttal.

Az eredményesség érvényre juttatásával párhuzamosan folytatni kell a csapatépítést, a rotációt kiterjesztjük több játékosra.

A Déri Csaba által különös kedvelt rózsahegyi vendéglőben elköltött ebéd után már a mérkőzés helyszínen edzett a nyíregyházi együttes. A kosárlabdacsarnokban szerda délelőtt még tartanak egy átmozgató tréninget.

A mérkőzésről élőben tudósítunk szerda este itt, a Szon-on!

Nem lesz gála

Idén szervezési és anyagi megfontolásból nem rendezik meg a karácsonyi Kelet-Nyugat gálát, helyette márciusban csap majd össze a légiósok csapata a ligaválogatottal. Az országos szövetség szakmai bizottsága megválasztotta az év legjobbjait, a szerb Vojvodinát erősítő Németh Istvánt, illetve a pécsiek csapatkapitányát, Iványi Dalmát illető a megtisztelő cím.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!