szon-sportoldal

2007.11.29. 10:01

Joma Kupa lett a Brekk Művek Kupából

<p>December 14-ig nevezhetnek a megyei bajnokságban szereplő futballcsapatok. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/brekk3.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Eredmények. A 3. Brekk Kupa összesítője.</B></A> [.pdf - 30KB]</p>

Januárban ötven csapat vágott neki a 3. Brekk Művek teremlabdarúgótornának a megye különböző sportcsarnokaiban. Az érdeklődés tehát nagy volt, valószínűleg hasonló lesz a fogadtatása az új névvel induló kiírásnak.

A lebonyolítás változatlan, ugyanakkor immár Joma Kupa a versenysorozat neve. Csámpi, alias Szendrei József, a volt válogatott, nyíregyházi kötődésű kapus a sportszergyártó cég magyarországi illetékese jelezte, hogy a nemes ügy mellé állna, és a megyei szövetségnél nyitott kapukra talált. A megyei első osztálytól a megyei negyedosztályig bezárólag várják a nevezéseket a január közepén kezdődő tornára.

Nem érdemes késlekedni, hiszen már csak két hét van a határidő lejártáig, december 19-én pedig sorsolnak.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!