szon-sportoldal

2007.11.20. 12:19

Csank János a Baktát dicsérte

<p>Csank János megmondta. A bajusza alatt dörmögő Fradi-tréner a tévéinterjúban ügyes futballcsapatnak titulálta Baktalórántházát, edzőjét pedig rutinos, ravasz szakembernek. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/csank-dicserte-a-baktat/cn/szon-news-km_01-20071120-113537"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Az elmúlt bajnoki évad utolsó fordulójában lejátszott Fradi–Bakta meccsen történtek elemzése. </B></A>[.pdf - 49KB]</p>

Ja, hogy az NB II Keleti csoportjának őszi zárómeccsét a Ferencváros nyerte (2–0) – az lett volna a csoda, ha másként történik.

– Jól estek Csank János elismerő szavai, ezzel együtt van egy kis hiányérzetem a mérkőzést illetően – fejtegette a Baktát irányító Kovács János. – Nem vallottunk szégyent, az Üllői úton egyébként is nehéz játszani, különösen egy olyan kiscsapat számára, mint a miénk, ugyanakkor azt gondoltam, kicsit „tökösebb” a társaság, nagyobb agresszivítást igényelt volna a találkozó. Mindig élmény ilyen közegben futballozni, ráadásul nekünk is többen szorítottak: a minket elkísérő busznyi szurkoló mellett a szlovák testvérvárosból is érkeztek drukkerek, akik értünk szorítottak. A második félidőben próbáltunk többet támadni, kicsivel határozottabban is játszottak a fiúk, ami dicséretes.
Noha a magyar labdarúgásban semmi nem biztos, azért sokan lefordulnának a székről, ha a Baktalórántháza Kovács János nélkül vágna neki a bajnokság második szakaszának. Annál is inkább, mert az elért nyolcadik hely, a stabil középcsapat titulus vélhetően elnyerte az elöljárók tetszését.
– Ami vállaltunk, teljesítettük. Tizennyolc-húsz pont megszerzésében bíztam a rajt előtt, huszonkettő lett belőle, ezzel sikerült meglapoznunk a nyugodt tavaszi folytatás esélyét. A héten levezető edzéseket tartunk, majd a közeli napokban kidolgozzuk a felkészülési menetrendet.

- Koncz Tibor - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!