szon-sportoldal

2007.11.12. 13:44

Cornaci nagy sorozata

<p>Soha nem látott végeredményt hozott a Honvéd–Nyíregyháza NB I-es futballbajnoki, hiszen a felek a Bozsik-stadionban korábban sosem végeztek döntetlenre. &#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/Bozsik%20Stadion%20RT.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/honved%20meccs%20RT.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A 0–0-ás végeredmény azt is jelenti, hogy a 2000-ben megnyert meccs mellett most másodszor térhetett haza a Szpari pontosan Kispestről.

Ismét voltak jubilálók a nyíregyházi gárdában: Szilágyi Norbert ötvenedszer szerepelt bajnokin a Szpari színeiben, Ivan Zaleh pedig huszonötödik élvonalbeli bajnokiját játszotta. Claudio Cornaci zsinórban huszadszor játszotta végig a meccset a piros-kékeknél, ő összességében a negyvendik nyíregyházi meccsénél jár.
Miután a hét végén és a jövő szerdán a válogatott EB-selejtezőket vív, kéthetes bajnoki szünet következik a Szpari számára, a Vasas elleni hazai idényzáró előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!