Szigetszentmiklós

2013.06.08. 15:16

OSZTÁLYOZÓ – TALÁN OSZTÁLYZAT NÉLKÜL?

<strong>BREAKING NEWS! DOROGI FC - SZTK-ERIMMA 0:6 (0:4)! OSZTÁLYKÜLÖNBSÉG + LICENC NÉLKÜLI ELLENFÉL + 2 GYORS GÓL = 6 GÓL KÜLÖNBSÉG</strong>&nbsp; Ma 17:00 órakor idegenben, a Dorogi FC vendégeként lép pályára az SZTK-Erima felnőtt csapata az NB II.-ben való indulás jogát eldöntő osztályozó első mérkőzésén. &nbsp; A Dorogi FC, mint az NB III. Bakony csoportjának első helyezettje, míg csapatunk az NB II.

Ma 17:00 órakor idegenben, a Dorogi FC vendégeként lép pályára az SZTK-Erima felnőtt csapata az NB II.-ben való indulás jogát eldöntő osztályozó első mérkőzésén.

 

A Dorogi FC, mint az NB III. Bakony csoportjának első helyezettje, míg csapatunk az NB II.Nyugati csoportjának 7. helyezettjeként szerezte meg az osztályozón való indulás jogát. Ellenfelünk a magyar labdarúgás patinás együttese, remek játékosok öltötték magukra a dorogi csapat mezét, mint például Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, vagy Szűcs Lajos. A csapat jelenleg is jó játékerőt képvisel, csoportjában 26 mérkőzésből 17 győzelmet és 7 döntetlent szerzett, gólkülönbsége 47-21. Utolsó három mérkőzését nagy gólkülönbséggel nyerte.

 

Az osztályozó hangulatát bizonyára meghatározza majd a Dorogi FC NB II. indulásához szükséges licenc hiánya. A kialakult helyzetet pontosan leírja a www.dorogifc.hu oldalon olvasható alábbi közlemény:

 

Az MLSZ Versenyügyi Bizottságának döntése értelmében az NB III. Bakony csoportjának Bajnoka a DOROGI FC a Szigetszentmiklósi TK csapatát  - NB II. Nyugati csoport 7. helyezettje - fogadja 2013. június 08. napján 17:00-tól  Dorogon a Buzánszky Jenő Stadionban.

 Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy az osztályozó mérkőzések eredményétől függetlenül a Nemzeti Bajnokság II. osztályának szereplésére feljogosító licenc hiányában a DOROGI FC csapata a 2013/2014. évi szezonban az átalakuló NB III.-ban tudja leadni nevezését s jogosult a szereplésre.

 HAJRÁ DOROG!

 

A futball a hazai másodosztály szintjén is elsősorban sport, és csak ezt követően üzlet, vagy szórakoztatóipar. Ezért a tét nélkülinek látszó osztályozón is kötelező csapatunknak győzelemre, és a pályán elért továbbjutásra játszani. Ezt kívánja a fair play, a szurkolók, és a CSAPAT önbecsülése, melyet az erős mezőnyben kivívott, nagyon értékes 7. helye alapoz meg.

Hajrá SZTK!

 

Technikai információ a helyszínen Szurkolók részére (forrás: futsalarena.hu):

A dorogi mérkőzéssel kapcsolatos egyik legfontosabb hír, hogy a szurkolói buszra minden hely elkelt. A jármű 14.30-kor indul az SzTK-stadion elől. Dorogon a belépés ingyenes lesz, vagyis nem kell jegyet váltani a találkozóra. A Buzánszky Jenő Stadion címe: Dorog, Köztársaság út 3. A vendégszektor bejárata a Munkás utca felől nyílik (Munkás u., Iskola u., Mária u. sarok, a Városi Sportcsarnoknál.). Ez a 10-es főút irányából közelíthető meg, a vasúti átjárót követően balra fordulva érhető el. Parkolás a sportcsarnok parkolójában lehetséges. A szigetszentmiklósi szurkolók, a bejárattól jobbra, az állóhelyen drukkolhatnak majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!