Helyi közélet

2014.05.20. 12:23

Nyerjen új autót a rendőrökkel a családnak!

Debrecen - Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdeti a nagy sikerű, Közlekedik a család nevű vetélkedősorozatát, amelynek fődíja egy autó!

Debrecen - Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdeti a nagy sikerű, Közlekedik a család nevű vetélkedősorozatát, amelynek fődíja egy autó!

A versenyre nevezhet minden olyan család, amelyben az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 8-17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. Továbbjutás esetén a csapat összetétele nem változtatható! A részvételhez két dolog teljesülése szükséges. A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és egy helyi autókereskedés 2014. április 15 – június 30 között egy alkalommal nyílt közlekedésbiztonsági napot szervez, amelyhez csatlakozik a családi vetélkedő.

Tesztlap kitöltés, autós és kerékpáros ügyességi vetélkedő keretén belül kiválasztásra kerülnek azok a családok (megyénként illetve a fővárosból egy-egy család) akik az országos döntőbe jutnak. A látogatók a családi vetélkedő megtekintésén kívül különböző közlekedésbiztonsági rendezvényeken vehetnek részt, a gépjárművek műszaki átvizsgálására, gyakorlati vezetéstechnikai tanácsok megismerésére lesz lehetőség. Mindemellett egy tesztlap kitöltése is kötelező, amelyet a jelentkezők 2014. április 15-től június 30-ig a játék honlapján keresztül oldhatnak meg.

A területi versenyekről tehát megyénként egy család jut az országos döntőbe. A játék honlapján regisztráltak közül egy család részére biztosítunk lehetőséget az országos döntőbe jutásra, amelynek fődíja a már említett autó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában