Szabolcs-Szatmár-Bereg

2016.03.10. 10:27

A vidék értékeit veszik górcső alá Nyíregyházán

Nyíregyháza - A megyeszékhely önkormányzata és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Vidék-Érték” címmel szakmai konferenciát szervez március 11-én 10 órától Nyíregyházán.

Nyíregyháza - A megyeszékhely önkormányzata és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Vidék-Érték” címmel szakmai konferenciát szervez március 11-én 10 órától Nyíregyházán. A Váci Mihály Kulturális Központ hangversenytermébe meghirdetett esemény meghívója szerint a rendezvényen jelen lesz Kis Miklós, agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár is.

A vidékfejlesztési pályázatok jelenlegi állásásáról Rácz Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke szól majd, míg Kujbusné dr. Mecsei Éva, a Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság elnöke a megyeszékhely értéktárában szereplő hungarikumokról beszél a vendégeknek. A hivatalos program szerint a rendezvényt Kézy Béla városfejlesztési tanácsadó előadása zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!