Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.05.15. 17:58

Sok-sok sportszer lett a jutalma a legjobb rajznak

Kemecse - A kemecsei általános iskola is főszerepet kapott az elmúlt csütörtökön Kisvárdán a COOP Zrt. rendezvényén.

Kemecse - A kemecsei általános iskola is főszerepet kapott az elmúlt csütörtökön Kisvárdán a COOP Zrt. rendezvényén. Akkor hirdették ki ugyanis a „Szeretsz mozogni?” címmel meghirdetett rajzpályázat végeredményét: a nyertes Hegedüs János Bence, a kemecsei Arany János Általános Iskola második osztályos tanulója lett, s jutalomképpen 20 ezer forint értékű sportszercsomagot kapott, míg az oktatási intézmény 200 ezer forint értékű sportszerrel lett gazdagabb.

- A foci a kedvenc sportom, s ezt örökítettem meg a rajzomon is - mondta el érdeklődésünkre Bence. - A barátaimmal sokat szoktam focizni, én általában a kapus vagyok. Jó érzés, ha győz csapatom. A rajzpályázatról az egyik tanító nénitől hallottam, s gondoltam, megpróbálom. Nagyon örülök, hogy nyertem, az ajándékok között van kosárlabda, pingpongfelszerelés, tollaslabda. A testvéremmel, az öt esztendős Nellivel fogom kipróbálni a labdákat, sokat fogunk majd együtt játszani. A nyári szünetet nem nagyon várom, mert a barátok olyankor szétszóródnak, de talán ezzel a sok játékkal gyorsabban telik majd a vakáció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!