Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.02. 14:53

Tegyük szebbé Nyíregyházát! - városszépítő akció

Nyíregyháza - A zöldebb és virágosabb Nyíregyházáért városszépítő akciót hirdet a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Nyíregyháza - A zöldebb és virágosabb Nyíregyházáért városszépítő akciót hirdet a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az akció keretében 1 m3 termőföldet és 1 kg fűmagot igényelhet a lakosság a közterületek (előkertek, utcafronti zöld felületek) szépítésére. Az érdeklődők a igényléseket 2013. április 12-ig küldhetik el a [email protected] e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4401 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címre, illetve személyesen benyújthatják Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Városfejlesztési és Városüzemeltetési Osztály, 159. szobában (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.).

Az igényléseket a készlet erejéig, beérkezési sorrendben bírálják el!

A Városszépítő akcióról részletesen a www.nyiregyhaza.hu, a www.nyirhalo.hu, illetve a www.nyirvv.hu honlapokon tájékozódhatnak!

Szép kertet kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!