Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.23. 14:14

Szabolcsi mulatós dal Bunyós Pityuval és Robertóval

Nyíregyháza - Slágergyanús nóta született a szabolcsi mulattatóktól, Robertótól és Bunyós Pityutól.

Nyíregyháza - Slágergyanús nóta született a szabolcsi mulattatóktól, Robertótól és Bunyós Pityutól.Az Éjjel-nappal Budapest elnevezésű teleregényben is szerepet vállaló, nyírparasznyai kötődésű Bunyós Pityu és a szintén szabolcsi Roberto, a mulatós masszőr összefogtak...

– Az ötlet még nyáron pattant ki a fejemből, amikor Pityu barátommal egy közös fellépésen voltam. Felvetettem neki, mi lenne, ha a saját megyénkről írnánk egy közös nótát? Rábólintott, majd megírtuk egy közös ebédnél a szöveget, aztán Mátészalkán Csányi Szabolcsnál fel is énekeltük. Igazi vérbeli kis mulatós muzsika született belőle, hiszen mind a ketten szeretünk mulatni, mulattatni Pityuval.

A közös dalt már fel is vettük az ország legnagyobb mulatós zenei csatornájánál, amit majd hamarosan lehet látni és hallani is. Bátran felvállaljuk mindenhol az országban, hogy mi szabolcsiak vagyunk, és hogy honnan is indultunk – mondta Roberto, aki végezetül a dal refrénjét idézte: „Megye, megye, Szabolcs megye, az nekünk a kis hazánk, minden éjjel úgy mulatunk, de vár minket haza a jó anyánk./ Megye, megye, Szabolcs megye, az nekünk a kis hazánk, megiszunk vagy négy-öt litert, akkor a ház is a fejére áll”.

Ladányi Tóth Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!