Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.22. 14:19

Ajándék a védekezéshez

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A PIREHAB Nonprofit Kft., illetve a Nagyhalászi Zsákgyár Kft. vezérigazgatója Becker György 50 ezer homokzsákot ajánlott fel a Polgári Védelmi Szövetségnek, valamint három településnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A PIREHAB Nonprofit Kft., illetve a Nagyhalászi Zsákgyár Kft. vezérigazgatója Becker György 50 ezer homokzsákot ajánlott fel a Polgári Védelmi Szövetségnek, valamint három településnek. A felajánlott zsákokat, a koordinálással megbízott Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tárolta be, a kőlaposi raktárbázison. A zsákokat a Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnöke, Istenes Sándor nyá. pv. dandártábornok, valamint Gávavencsellő, Nagyhalász és Szabolcsveresmart települések polgármesterei ünnepélyes keretek közt jelképesen vették át hétfő délután.

Szükség esetén a belvízi védekezéshez tudják a települések a most felajánlott zsákokat használni. Az ajándék pénzben kifejezett értéke 3 millió forint.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!