Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.13. 17:09

Taneszközökért báloztak Máriapócson

Taneszközök fejlesztéséért báloztak februárban Máriapócson, a Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Taneszközök fejlesztéséért báloztak februárban Máriapócson, a Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában.Az intézmény tanulói és dolgozói lelkesen, nagy izgalommal készültek az estre. Meg akarták mutatni a szülőknek és a vendégeknek a tanórán és a tanórán kívül tanultakat.

Elismerő tapsot kapott a legnagyobbak keringője, a 4. a csoport angol nyelvű előadása, a 2. b osztályosok fénytánca, az énekkar, a gitárjáték, a citera, a néptáncos gyerekek, de a nevelőtestület hölgytagjainak görögtánca is.

Az estét megtisztelte jelenlétével Dr. Trefán Szabolcs a nyírbátori Járási Hivatal vezető helyettese; Komiszár János festőművész, Máriapócs díszpolgára; Gargya Zsolt a Boldog II. János Pál pápa Idősek Otthonának igazgatója; a város vezetői, képviselőtestületének tagjai.

Köszönjük a hozzájárulásokat, a támogatásokat!

Palóczy Timea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!