Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.03. 13:43

Váratlanul lemondott a kisvárdai sportelnök!

<p>Lakatos László: A szigorításokat a VSE B-közepéből jónéhányan zokon vették, s vasárnap már eleve a becsületembe gázoló feliratú transzparenssel és rigmusokkal érkeztek a meccsre, sőt este ketten ittasan a lakásomon is felkerestek</p>

Azok után, illetve annak ellenére hogy a kisvárdai labdarúgócsapat újoncként igencsak jó eséllyel pályázik a harmadosztály ezüstös dobogójára, vasárnap este Lakatos László egyesületi elnök váratlanul bejelentette: lemond posztjáról. Igaz, a bejelentés a már bajnok Loki-fiókcsapattól hazai pályán elszenvedett 4:0-ás vereség után este hangzott el, az ex elnök mégsem az eredménnyel, hanem a mérkőzésen általa elszenvedett szurkolói atrocitásokkal indokolta döntését.

Ennek hátteréről lapunknak elmondta: – A szövetség határozott kérésére – hogy elkerüljük a pályánk átmeneti bezárását – nemrégiben szigorítani kellett a biztonsági előírásainkon, illetve ezek betartatásán. Az erről szóló határozatot a kibővített elnökségi ülés egyhangúlag fogadta el, ám ennek a szurkolók felé való kommunikálásának hálátlan feladata nekem jutott.

Ezt a VSE B-közepéből jónéhányan zokon vették, s vasárnap már eleve a becsületembe gázoló feliratú transzparenssel és rigmusokkal érkeztek a meccsre, sőt este ketten – ittas állapotban – a lakásomon is felkerestek, és hevesen „szót váltottunk”. Ezek után döntöttem úgy, legjobb ha felállok – közölte elhatározását a sportvezető.

- Kovács Bertalan -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!