Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.13. 09:40

Megbokrosodott ló Nagyhalász-Tiszateleken

<p>Nagyhalász-Tiszatelek - Csütörtökön délután Nagyhalász és Tiszatelek közötti földúton közlekedett két nagyhalászi lakos egy egylovas fogattal, amikor a ló hirtelen megrántotta a fogatot aminek következtében a fogat 52 éves utasa leesett.</p>

Ekkor a elszakította a hasa alatt átvetett „haslót” és kiszabadította magát. Ezután a megbokrosodott ló irányítás nélkül vágtatott a 3834. számú műút irányába. A fogatot hajtó 23 éves férfi futott a után, de azt nem tudta utolérni.

A az aszfaltúthoz érve kiszaladt az úttestre és ott összeütközött egy 64 éves nagyhalászi hölgy által vezetett személygépkocsival. Az ütközés következtében a járművezető elvesztette uralmát az autó felett és áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, majd az útpadkára hajtott és az ott lévő drótkerítés betonoszlopának ütközve állt meg. A baleset következtében a fogat 52 éves utasa és a személygépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedtek valamint a gépkocsi 12 éves utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A az ütközés következtében a helyszínen elpusztult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!