Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.15. 11:56

Köszönet a szép napért

<p>Papos, Jármi - Egy nagyon jól szervezett, színvonalas gyermeknapi kavalkád részesei lehettünk május 31-én Paposon, ahol a helyi gyermekek mellett a szomszédos település, Jármi kis lakói is részt vettek.</p>

Egy nagyon jól szervezett, színvonalas gyermeknapi kavalkád részesei lehettünk május 31-én Paposon, ahol a helyi gyermekek mellett a szomszédos település, Jármi kis lakói is részt vettek.

Volt ott csúszda, körhinta, gumiugráló, tátika, arcfestés, különféle játszóház, csihuhu vonatozás, pónilovas hintázás, lovaglás, rendőrkutya- és tűzoltó bemutató és megannyi érdekes, szórakoztató verseny, egyéni és családi vetélkedő. A nap sikerét növelte, hogy még az előbbi versengések folytak, addig a színpadon a székelyudvarhelyi Tini Dance, a mátészalkai Szatmár Táncegyüttes, a nyíregyházi Katica Bábszínház, Horpácsik János néptánc együttese Ópályiból és a majorettek.

Természetesen a paposi és jármi óvodások, illetve a közös iskola színes, sokrétű műsorszámaiban is gyönyörködhettek a gyermeknapi résztvevők. A szervezők nem feledkeztek el a jutalmazásról sem. Akik bekapcsolódtak a különféle programokba, csokit, édességet, üdítőt, lufit, értékes ajándéktárgyakat kaptak.

Az egész napos program fő „motorja” Kállai Tibor, Papos község polgármestere volt, de lelkesen segítették őt a paposi és jármi önkormányzati képviselők és dolgozók, a közös iskola vezetője és nevelői, a két óvoda dolgozói, a szülők, a polgárőrök, civil szervezetek és vállalkozók.

A jármi és paposi gyermekek nevében: egy paposi és egy jármi nagymama

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!