Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.20. 13:46

Kettős osztálytalálkozó volt Dögén

<p>Döge - Dögén újra együtt volt a nagy csapat. Ugyanis június 7-én, szombaton kettős osztálytalálkozót szervezett a faluban működő „Együtt Dögéért Egyesület”. Nevezetesen a 30 és 35 éve volt régi diákok találkozóját.</p>

Délután öt óra volt a gyülekezés időpontja. Előtte az egyesület részéről bőviben akadt szervezési tennivaló. Az egykori diákok újból a régi iskolájukban lehettek.
Hatalmas – úgymond kibeszélhetetlen – örömmel, lelkesedéssel fogadták egymást a régi osztálytársak. Rövid műsor után osztályfőnöki órát tartott mindkét osztálynak volt tanáruk. Olyan nevelőt is meghívtunk, és el is jöttek, akik még egészen alsós korukban tanították őket. Az elhunyt társaikra meggyújtott mécses emlékeztetett. Sajnos, ilyen is volt.

Az iskolai „újbóli ismerkedés” után egy újabb helyszínen folytatódott a diskurzus, Szabolcsveresmarton ütöttünk tanyát, ahol élőzene és finom vacsora fogadott mindenkit. Hajnalig tartó mulatság következett. A kimondhatatlan vigalom után, már összeszorult torokkal történt a búcsúzás. Mindenki nagy élménnyel indult haza, folytatni a hétköznapok munkáját. A résztvevők, s a szervezők: Tahirákné Takács Erzsébet, Dankó Borbála, Macsu Ferencné, Papikné Marczi Andrea nevében az Együtt Dögéért Egyesület vezetője:

Dobos Józsefné
Döge

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!