Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.23. 15:03

Foglalkoztatásbővítésre van szükség

<p>Nyíregyháza – Az MSZP Szociáldemokrata Platform célkitűzései a jelenlegi belpolitikai helyzetben címmel tartottak sajtótájékoztatót hétfőn a párt nyíregyházi megyei irodájában.</p>

Vitányi Iván országgyűlési képviselő, a platform elnöke elmondta: a rendszerváltás óta lezajlott gazdasági és politikai átalakulás mellett elmaradt a társadalmi megújulás, számos mechanizmuson kell(ene) még változtatni. Az elmúlt esztendőkben tetterős lépések indultak el: az adóssághalmozó politika helyébe ésszerű kiadáscsökkentő és bevételnövelő intézkedések léptek. – Sikerült búcsút intenünk a tökéletes csőd felé vezető útnak, az adó-, az oktatási és az önkormányzati reform az érdemi fejlődés irányába mutat – hangsúlyozta az elnök.

Dr. Baráth Etele alelnök hozzátette: az alulról felfelé építkező regionális fejlesztéspolitika foglalkoztatásbővítés és logisztikai központok létrehozása útján, két éves akcióterv alapján kívánja segíteni a hátrányos helyzetű térségek, társadalmi rétegek felzárkóztatását.

 

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!