Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.08. 10:07

"Fogadjátok el, jó szívvel adom”

<p>Nyíregyháza - Egy kedves ismerősöm megkeresett, és azt mondta: Fogadjátok el tőlem ezt a szerény összeget, jó szívvel adom, hiszen tudom, mennyire fontos a munkátok! - írja olvasónk.</p>

Június elsején, vasárnap a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete támogatásával jótékonysági hangversenyt tartott a Római Katolikus Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyházban a Cantemus leánykara Szabó Dénes Kossuth díjas karnagy úr vezényletével.

Felemelő volt a hangverseny, az ember azt érezhette, hogy egy órára az irigységtől, önzéstől, betegség súlyától terhes világ fölé emelkedett.

Köszönet dr. Gaál Zsolt főorvosnak is, illetve a IV-es Belgyógyászati osztály orvosainak, dolgozóinak anyagi és szakmai támogatásukért, amit egyesületünknek nyújtanak. A helyi televíziók és a Kelet-Magyarország szintén sokat tett és tesz értünk.

A hangverseny előtt néhány nappal egy kedves ismerősöm megkeresett, és azt mondta: – Fogadjátok el tőlem ezt a szerény összeget, jó szívvel adom, hiszen tudom, mennyire fontos a munkátok! Mindenkinek szívből köszönöm nagylelkű segítségét, támogatását!

- Rubóczky János elnök, Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!