Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.17. 15:48

Benzinkút épül az M3-ason

<p>Kálmánháza - Hat helyen adnak át hamarosan új benzinkutakat és pihenőhelyeket a magyarországi gyorsforgalmi utak mentén. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/benzinkut-epul-az-m3-ason/cn/szon-news-km_01-20080617-033844"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az M3-as sztrádán, Kálmánháza közelében épülő benzinkút ingatlanhasznosítási pályázatát a Shell Hungary Zrt. nyerte el egyszeri díjként fizetendő 450 millió forinttal, illetve évente teljesítendő 12 millió forintos fix díjjal és a forgalomarányos bevétel 0,5 százalékával.

A töltőállomás használatbavétele októberben várható. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ közleménye szerint a tendernyertesek egyszeri díjként több mint 3 milliárd forintot fizettek ki, míg efelett évente összesen 70 millió forintos fix díjat, továbbá a leendő benzinkút forgalomarányos bevételének 0,5 százalékát is ki kell fizetniük.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!