Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.18. 08:10

Angelina (szex)sérülése és a mozi

<p>Ezek a sztárok, ezek a sztárok! Már ha levegőt vesznek, arra is lecsap a bulvársajtó, nemhogy arra, ha éppen intim titkaikat fecsegik ki egy lapnak.</p>

Elgondolkodtak már azon, hogy miért tűnnek fel időről-időre érdekes történeteikkel? Meglehet, hogy egy filmet kell eladni? Szerintem ez esetben éppen így történt. Hangsúlyozom: szerintem! Azt is elárulom, miért gondolom így: Számomra világos az összefüggés: a mozikban már látható a Wanted című film bemutatója, melynek előreláthatólag június 26-án lesz a magyarországi premierje. Tudják ki ennek a filmnek az egyik főszereplője? Bizony, eltalálták: az ötödik és a hatodik gyermekével várandós anyuka, Angelina Jolie! És egy kis reklám mindig jól jön - még akkor is, ha olyan bomba nő játsza a film főszereplét, mint maga "Lara Croft"!!

Persze koránt sem biztos, hogy valóban így van. Könnyen lehet, hogy csupán véletlen, hogy a mozi premierje előtt reppent fel a hír, illetve reppentette fel a hírről a fátylat Jolie kisasszony! Önök szerint? Írják meg véleményüket a témáról fórumunkon!

Kapcsolódó cikkek:

- GOM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!