Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.05. 16:19

Néhány nap és kiderül, mi a megye hét csodája

<p>Nyíregyháza - Eddig közel hétezer szavazat érkezett, hétfőn délután a legelőkelőbb helyen a nyírkarászi földvár állt, közel tizenegy százalékkal. A második a laskodi templom, a voksok 9,49 százalékát begyűjtve, a harmadik sóstói állatpark.</p>

Javában zajlik a szavazás: a megye hét csodája játékra már csak néhány napig szavazhatnak: péntek délig várjuk a voksokat a http://7csoda.szon.hu oldalon, illetve a lapunkban megjelent szelvényeken. Eddig közel hétezer szavazat érkezett, hétfőn délután a legelőkelőbb helyen a nyírkarászi földvár állt, közel tizenegy százalékkal. A második a laskodi templom, a voksok 9,49 százalékát begyűjtve, a harmadik pedig sóstói állatpark, 9,28 százalékkal. Tegnap délután a rohodi református templom a szavazatok 5,32 százalékával állt a negyedik helyen, megelőzve a szabolcsi földvárat (4,76 százalék), Nagykálló-Harangodot (4,5 százalék) és a csengeri református templomot (4,02 százalék). A máriapócsi templom 3,45 százalékkal követte őket, majd a vajai kastély (2,72) és a géberjéni Jékey kúria (2,39) következik.

A szavazásra már csak néhány nap áll a rendelkezésükre, ezért igyekezzenek, hogy az Önöknek legjobban tetsző, a szívükhöz leginkább közel álló épített vagy természeti értékre leadják voksukat a http://7csoda.szon.hu oldalon, vagy a lapunkban elhelyezett szelvényen.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!