Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 10:18

"Megússzák" a szakmai vizsgát a nyírbátori kiváló tanulók

<p>Nyírbátor - A nyírbátori Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai nagyon szép eredményekkel és gazdag élményekkel érkeztek haza a kereskedők számára megrendezett Szakma Kiváló Tanulója Országos Versenyről.</p>

Az országos döntőt nemrégiben Győrben rendezte meg a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet. Az elődöntők eredményei alapján három diák jutott be a döntőbe élelmiszer és vegyi áru kereskedő szakmában.

Jakab Norbert a versenyen 7. helyezést ért el, az elért eredménye alapján mentesült a teljes szakmai vizsga alól. Ari Renáta és Bánki Anita a versenyen elért eredménye alapján mentesült az írásbeli és a gyakorlati vizsga alól, már csak szóbeli vizsgát kell tenniük. Bánki Anita 5. helyezést ért el, a gyakorlati áruismereti tudásáért a zsűri különdíját kapta meg. Ari Renáta 9. helyezést érte el. Felkészítő tanáraik – Bunya Györgyné, Nagyné Varga Zsuzsanna és Gáll Erika – büszkeségére.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!